PC Garage – Video Review Monitor Touchscreen DELL P2714T

Produsul este disponibil in site-ul PC Garage accesand link-ul: http://www.pcgarage.ro/monitoare-touchscreen/dell/p2714t-27-inch-8ms-gtg-black/

Un monitor ce este dedicat unei game mai largi de utilizatori, dar eu personal il vad intrebuintat de cei ce lucreaza in editare foto video sau in aplicatii de tip 3d studio max sau maya, acolo unde in primul rand conteaza redarea corecta a nuantelor si spectrului de culori de catre monitorul pe care lucrezi, un contrast cat mai bun, unghiuri de vizibilitate cat mai mari, un timp de raspuns cat mai mic si nu in ultimul rand include si display tactil ce recunoaste pana la 10 puncte de presiune in mod simultan.
Ei bine, modelul de astazi oferit de catre Dell, P2714T, dispune de toate aceste functii si multe altele. Un monitor complex, cu un design deosebit, construit din materiale de o calitate exceptionala, perfect imbinate pentru a rezulta astfel un produs de calitate marca Dell.

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, infiintat in 2005. Sediul companiei care il opereaza, PC Garage S.R.L. este in Bucuresti, Romania.
Filosofia noastra de business e simpla – sa oferim partenerilor nostri ce vor, cand vor. Pentru a ne atinge obiectivele inovam in permanenta avand clientii in centrul atentiei noastre.
http://www.pcgarage.ro/?utm_source=yo…
http://blog.pcgarage.ro/
http://www.mygarage.ro/
https://www.facebook.com/pcgarage

https://plus.google.com/+pcgarage/

Leave a Reply